Gerard Reijmer

Foodteam is een initiatief van Gerard Reijmer. Psycholoog, vinoloog en fotograaf. Hij runde 8 jaar lang met compagnon zijn eigen restaurant, was daarna vijf jaar hoofdredacteur van het culinaire tijdschrift Wining&Dining. Zijn specialiteiten zijn wijn-en-spijs combinaties en food-fotografie.

Henk Braam

Fotograaf en winnaar van een zilveren camera. Lid van Hollandse Hoogte. Reist graag en veel om beeldverslag te doen van de toestanden en de misstanden in de wereld. Voor Foodteam is hij de man van de reisreportage en portretfotografie.

Ron van der Kuil

Ron is de chef van Foodteam. Met ruim dertig jaar ervaring in de horeca brengt hij een schat in aan warenkennis, recepturen en culinaire know-how.

Christianne Scholten

Christianne Scholten begon na afgestudeerd te zijn aan de Mode Academie van Amsterdam met het ontwerpen van bruidsjurken en theaterkleding. Later specialiseerde zij zich in interieur- en foodstyling. Voor Foodteam verzorgt ze de styling en aankleding tijdens de foodfotografie sessies.

Anda Schippers

Anda Schippers verbindt elke dag haar liefde voor taal, eten en wijn met haar werk als eindredacteur, columnist, tekstschrijver en vertaler. Ze is gepromoveerd Neerlandica, boekenwurm, anglofiel en sherryliefhebber. Voor Foodteam hakt, snijdt, schaaft en proeft ze net zolang tot een tekst helemaal goed is.

Henk Wals

Henk Wals is de man achter Lauwers-C, bureau voor grafische vormgeving. Denkt graag mee in elk communicatietraject en is specialist in magazines, brochures, boeken en huisstijlen. Voor Foodteam geeft hij al onze media vorm zoals de kookboeken.