Gerard Reijmer
Foodteam is een initiatief van Gerard Reijmer. Psycholoog, vinoloog en fotograaf. Hij runde 8 jaar lang met compagnon zijn eigen restaurant, was daarna vijf jaar hoofdredacteur van het culinaire tijdschrift Wining&Dining. Zijn specialiteiten zijn wijn-en-spijs combinaties en food-fotografie.
Christianne Scholten
Christianne Scholten begon na afgestudeerd te zijn aan de Mode Academie van Amsterdam met het ontwerpen van bruidsjurken en theaterkleding. Later specialiseerde zij zich in interieur- en foodstyling. Voor Foodteam verzorgt ze de styling en aankleding tijdens de foodfotografie sessies.
Anda Schippers
Anda Schippers verbindt elke dag haar liefde voor taal, eten en wijn met haar werk als eindredacteur, columnist, tekstschrijver en vertaler. Ze is gepromoveerd Neerlandica, boekenwurm, anglofiel en sherryliefhebber. Voor Foodteam hakt, snijdt, schaaft en proeft ze net zolang tot een tekst helemaal goed is.